Aan de slag met je Android tablet of smartphone

Schooljaar 2019-2020

De opleiding is bedoeld als handleiding voor de beginnende gebruiker. Bellen en sms-en versturen kan iedereen, maar de functies van een Android smartphone en tablet reiken veel verder. Deze cursus wil gebruikers bewust maken van de extra mogelijkheden.

Deze opleiding leert startende en actieve gebruikers het Android besturingssysteem kennen en biedt alle praktische elementen om voor de eerste keer te starten met een Android smartphone of tablet, vanaf het verkennen van de hardware over de hanteerbaarheid van de interface tot het toevoegen van extra functionaliteiten.

Volgende onderdelen komen aan bod : kennismaken met je smartphone en/of tablet, je toestel onder de loep, de gebruikersinterface, het toetsenbord, de correcte verbindingsinstellingen, het programmabeheer, het browsen op internet, het sturen van e-mails, het gebruik van de app store, gebruik maken van multimedia, gebruik maken van de camera.

De cursus wordt klassikaal gegeven. Je kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werk je aan praktijkoefeningen. Je ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen.

Lesdata

Semester 1

Aan de slag met je Android Tablet of Smartphone

STAA11B

13/09/2019 - 10/01/2020

60 lestijden

Vrijdag (12:45u - 16:15u)

Heb je interesse in een cursus of een tijdstip dat niet in de keuzemogelijkheden voorkomt? Vul dan dit formulier in en we zien hoe we je kunnen helpen.